Væbn jer med tålmodighed, kvinder: Mænd er først modne som 43-årige

Selvom din mand/kæreste er i 30'er eller i starten af 40'erne, er det langt fra sikkert, at han minder  om en moden voksen mand. Sandsynligvis holder han mest af at køre drengerøvsstilen med computerspil til langt ud på natten, drikke øl med vennerne og leve det frie liv.

Denne skarpe iagttagelse, som mange kvinder ofte gør, bakkes nu op af en ny undersøgelse, som den engelske tv-kanal Nickelodeon står bag. Undersøgelsen viser, at britiske mænd bliver meget senere modne end britiske kvinder. Det skriver Nickelodeon.

Læs også: Tegn på at din mand bliver en god far

Den skræmmende sandhed er ifølge Nickelodeon, at hankønsvæsener bliver modne 11 år senere end hunkønsvæsener. For kvinder sker det i 32-årsalderen, mens mænd for alvor bliver modne som 43-årige.

Den konklusion giver måske de ivrige og giftlystne kvinder lidt stof til eftertanke. For måske kan de liges så godt opgive at "opdrage" på deres umodne partnere og vente til, der skal 43 lys i lagkagen.

Kvinder bliver mødre for umodne mænd
46 procent af undersøgelsens kvinder fortæller, at den manglende modenhed hos kæresten/manden gør, at de ofte føler, at de påtager sig en mor-rolle overfor deres umodne partner.

Den opfattelse går hånd i hånd med kvindernes trang til at sige "Opfør dig efter din alder", hvilket sker mindst en gang om måneden - gennemsnitlig 14 gange om året.

Læs også: 10 ting folk i velfungerende parforhold gør anderledes

Med til undersøgelsen, som er lavet i forbindelse med lanceringen af en engelske tv-serie, hører en liste over de mest umodne ting, som kvinder mener, mænd gør:

- Finder deres egne prutter og bøvser morsomme.
- Spiser fast food om natten.
- Spiller computerspil.
- Kører for stærkt eller kører om kap med en anden bil.
- Morer sig over frække ord.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Kører bil med høj musik.
- Laver platte practical jokes.
- Forsøger at banke børn i spil og sport.
- Er stille under en diskussion.
- Er ikke i stand til at tilberede simple måltider.

 

Dagens Gossip