Værtshusdrab i Asnæs: 25-årig formodet gerningsmand anholdt

Midt- og Vestsjællands Politi har her til eftermiddag anholdt en 25-årig mand fra Københavnsområdet, som formentlig står bag mordet på en 33-årig mand.

Mordet skete tidligt natten til lørdag, hvor to grupper mænd kom op at slås på gaden ud for Café Germo på Rådhusvej i Asnæs.

LÆS OGSÅ: Værtshusdrab i Asnæs: 26-årig fængslet for grov vold

Efterfølgende efterlyste politiet tre personer, som umiddelbart efter drabet stak af i en bil. Tre personer, en 19-årig kvinde og to mænd, blev senere anholdt i København. Den ene, en 26-årig mand, er eftergølgende blevet fængslet for grov vold ved deltagelse i slagsmålet.

Den 25-årige mand, der i dag er blevet anholdt i et kolonihavehus i Roskilde, er sigtet for knivdrabet på den 33-årige mand, som døde umiddelbart efter ankomst på hospitalet efter slagsmåls-episoden.

LÆS OGSÅ: 33-årig mand knivdræbt: Politiet har anholdt en ung kvinde og to mænd

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hverken at oplyse yderligere omkring den anholdte mand, hvordan han forholder sig til sigtelsen, selve anholdelsen eller den efterforskning, der førte til anholdelsen, understreger de i en pressemeddelelse.

Den 25-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde torsdag.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip