Valencia sænker mestrene efter lynstart

Tre mål i løbet af de første 13 minutter lagde lørdag eftermiddag grunden til Valencias femte sejr i syv kampe, da mesterholdet Atlético Madrid blev besejret med 3-1 på Mestalla.

Atlético ankom ellers med selvtillid efter den flotte 1-0-sejr over Juventus i Champions League tidligere på ugen, men Diego Simeones tropper blev blæst totalt omkuld af et veloplagt hjemmehold.

Madrilenerne satte selv Valencia i gang, da midterforsvareren Miranda lavede selvmål efter blot seks minutters spil.

Minuttet efter var den så gal igen, da Andre Gomes gjorde det til 2-0, inden Nicolás Otamendi headede et hjørnespark i kassen efter 13 minutters spil.

Noget af en kanonstart for Valencia, der senest vandt mesterskabet i 2004, men i de senere år har været langt fra de bedste og fortsat kæmper med økonomiske problemer.

At Mario Mandzukic fik reduceret til 1-3 i første halvleg kom ikke til at betyde noget, for nederlaget kunne Atlético Madrid ikke forhindre, og dermed rykker Valencia med 17 point op på førstepladsen - i hvert fald indtil Barcelona har været i aktion senere lørdag.

Atlético er på tredjepladsen med 14 point.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip