Valentinsdag: Her er seks romantiske film på Netflix

Skrevet af Holger Madsen

13/02/2014

Dagens topnyheder

Det er jo Valentinsdag fredag den 14. februar, og Flixnyt.dk har kigget på Netflix, og fundet de bedste romantiske film.

Så måske er det en dag med lækker take-away mad - og altså de bedste film.

Her er de seks bedste film til Valentinsdag:

 

1: The Lucky One

Vi begynder med kærlighedsdramaet ‘The Lucky One’, hvor marinesoldaten Logan (Zac Efron) under udstationering i Irak finder et billede af en ung pige med teksten ”keep safe”. Han beholder billedet som sin lykkeamulet og overlever flere voldsomme episoder. Da Logan hjemsendes med traumer, beslutter han sig for at finde pigen på billedet, som han er overbevist om er hans skytsengel. Han finder Beth (Taylor Schilling) i en lille flække i Louisiana.

‘The Lucky One’ er baseret på en roman af Nicholas Sparks, som også stod bag The Notebook, The Last Song og Dear John, skriver Flixnyt.dk.

Anmelderne sablede filmen ned da den kom i biograferne herhjemme i 2012. Brugerne var af en anden mening og Flixnyt er enig: Blæs på anmelderne. Dette er den helt perfekte film til Valentinsdag. Se filmen på Netflix HER

 

2: Silver Linings Playbook

Det atypiske Valentins filmvalg er den Oscar-vindende film ‘Silver Linings Playbook’, som kun været på Netflix i få uger. Her følger vi den tidligere skolelærer Pat (Bradley Cooper), som efter en tur på et psykiatrisk hospital flytter ind hos sine forældre (Robert De Niro og Jacki Weaver). Han prøver at få sin utro kone tilbage, da møder enken Tiffany (Jennifer Lawrence), der er nøjagtig lige så tosset, som han selv er. Hun skal hjælpe ham med hans plan.

Hvis du var til filmen ‘Det bli’r ikke bedre’ med Jack Nicholson, så må du ikke gå glip af  ”Silver Linings Playbook”. Filmens kvindelige hovedrolleindehaver, den blot 22-årige Jennifer Lawrence vandt en Oscar for sin rolle i denne rørende film. Se filmen på Netflix HER

3: P.S. I love you

På listen over kærlighedsfilm der kalder på de små engangs-lommetørklæder, ligger ‘P.S. I love you’ fra 2008 stadig helt i front.

Filmen handler om parret Holly (Hilary Swank) og Gerry (Gerard Butler), der er unge, nygifte og lykkelige. En dag får Gerry konstateret kræft og han dør kort efter. Gerrys død efterlader Holly fuldstændig handlingslammet i den tomme lejlighed. Men pludselig dukker det ene brev efter det andet op i posten fra den afdøde husbond.

Richard LaGravenese har filmatiseret bestseller-romanen af samme navn. Kaster I jer over denne film, så sørg for at have lommetørklæderne inden for rækkevidde! Se filmen på Netflix HER

4: Straight A’s

Det er straks mere kompliceret i filmen ‘Straight A’s’ fra 2013, hvor vi kastes ud i et romantisk trekantsdrama.

Scott (Ryan Phillippe)  familiensrod og han har brugt de sidste 10 år af sit liv på at tjekke ind og ud afvænningscentre. Da han vender tilbage til hjembyen Shreveport, møder han sin første kærlighed, Katherine (Anna Paquin) og gamle følelser vækkes i dem begge – problemet er bare, at Katherine nu er gift med Scotts bror, William (Luke Wilson).

Filmen nåede aldrig i de danske biografer, men kom direkte på DVD. Nu er der mulighed for at se den på Netflix. Se filmen på Netflix HER

 

5: I hate Valentins Day

Der er også dømt romantik på et plan hvor alle kan være med i filmen ‘I hate Valentins Day’.

Her møder vi Genevieve (Nia Vardalos), som har en blomsterbutik i New York og sine helt egne regler, når det gælder romantik. Fem dates og så er det farvel. Dermed bliver hun ikke droppet og kan bare nyde de fem dates. Men så møder hun Greg (John Corbett), der har åbnet en restaurant på den anden side af gaden. Han er lækker charmerende og sjov, og før hun ved af det, er Genevieve forelsket. Problemet er bare, at Greg lader til at være helt med på reglen om de fem dates – så hvad skal der nu ske efter den sidste date?

Filmen er lavet af holdet, som også stod bag filmen ‘My Big Fat Greek Wedding’. Det er ikke film, som kommer til at vinde priser for hverken skuespil, manuskript eller den tekniske udførelse, men det er en sød film, som kan ses af alle. Se filmen på Netflix HER

Se også listen over: Bedste film på Netflix

6: Pretty Woman

Vi erkender blankt, at vi her falder i samme fælde, som mange af de andre sider, der også laver ‘bedste film til Valentinsdag’. Ved med ‘Pretty Woman’ at tage en film, som næste er FOR oplagt. Men når det er sagt, så er denne film bare svær at komme uden om. Den topper næsten altid lister over de mest romantiske film i verden og selv om den til næste år kan fejre sit 25 års jubilæum, så det det en klassiker og et oplagt valg til Valentinsdag.

‘Pretty Woman’ handler om finansmanden Edward Lewis (Richard Gere), som ikke kan finde sit hotel og må spørge om vej. Her får han samlet den prostituerede Vivian (Julia Roberts) op. Hun tilbringer natten med ham, og da han senere får brug for at have en kvinde som ledsager til forskellige forretnings arrangementer, hyrer han hende for hele ugen.

Julia Roberts vandt en Golden Globe og blev nomineret til en Oscar for sin rolle i ‘Pretty Woman’. Se filmen på Netflix HER

Artiklen er leveret i samarbejde med Flixnyt.dk.