Valentinsdag: Vil du på date med Kronprins Frederik?

Valentinsdag. De elskendes helligdag.

Det er dagen, hvor par udveksler kort, blomster, chokolade og andre former for kærlighedserklæringer. Og for mange singler handler det om at få landet en romantisk date.

Men hvordan finder man den rigtige date? Vi har spurgt sexolog, Christina Tatarczuk.

- I virkeligheden handler det om at spørge sig selv: Hvor er jeg på vej hen? Det kommer an på, om det skal ende med et forhold, et eventyr eller bare sex, siger hun til Dagens.dk.

SE OGSÅ: Sådan kan du se, om en mand er forelsket i dig

Dagens.dk har fundet ni stærke bud på kendte, danske mænd, du kan fornøje dig med på årets mest romantiske dag.

Om ikke andet - så i hvert fald lege med tanken. Fra Bendtner til Bonderøven og fra magtfuld politiker til Mads Mikkelsen.

- Det er vigtigt at finde ud af, hvad man er til. Det kan være, man er til friluftslivet og kan se sig selv i et forhold med en mand, der dyrker det. Det kan også være, man bare har en fantasi om at prøve Lars Løkke eller Mads Mikkelsen, siger Christina Tatarczuk. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Men, om man er ude efter sex eller kærlighed, så handler det grundlæggende om at få præmissen på plads fra begyndelsen.

- Ærlighed er vigtigt hele vejen rundt. Især kvinder kunne spare sig selv for mange kærestesorger, hvis de blev bedre til at fortælle mænd, om de er på jagt efter en kæreste eller bare sex, forklarer sexologen.

Herunder finder du Dagens.dks ni bud på kendte mænd, du kan lege med tanken om at gå på date med i aften. Klik på billederne og se Christina Tatarczuks vurdering af, hvem du matcher med.

 

Dagens Gossip