Valg-arrangement: Don`t drink and drive

Det Konservative Folkeparti i Kolding er medarrangør af ”Vin med mening”. Og det er partiet af flere grunde:

- Dels er det vigtigt at sikre fundamentet for et godt og frugtbart samarbejde på tværs af partiskel. Og dels fordi vi finder det noget uhensigtsmæssigt, at pressen åbenbart mener et byrådsmandat har større vægt og  indflydelse, hvis mandatet tilfalder et medlem af de fire største partier. Det mener vi er skævvridende – og derfor slår vi dørene op og inviterer politiske kollegaer og Hr. og Fru Kolding indenfor til et tæt samarbejde både før og efter valget, fortæller borgmesterkandidat, Knud Erik Langhoff.

Der har fra flere sider været et ønske om at afholde det første af de tre arrangementer på fredag klokken 19. Møderne afholdes i Cafe Elkjær i Jernbanegade, hvor alle er velkomne.

Og De Konservative har flere planer på fredag:

- Vi har lidt mere end 2.000 plakater, der skal hænges op netop på fredag. Det er i sig selv en hyggelig begivenhed, der for alvor skyder valgkampen i gang, men vi ser helst ikke uheldige eksempler på politikere, der kører med promiller i blodet. Derfor har vi sikret os at vi ikke er med til at bidrage til uheldige historier – og vil præsentere en alkoholfri rødvin krydret med lidt god humor, et par gode historier – men stærke politiske budskaber”, slutter Tine Roos Nørgaard, nummer 2 på den konservative liste.

 

Dagens Gossip