Valg uden trafikkaos ved Humlehøj-Skolen

Ved folketingsvalget i 2011 opstod der temmelig kaotiske, trafikale forhold, når bilisterne forsøgte at køre ud fra Humlehøj-Skolen i Sønderborg efter at have stemt. Det var svært at komme ud på Nørrekobbel og væk fra skolen. Det problem bliver langt mindre, når der tirsdag den 19. november er valg til kommuner og regioner.

For at forbedre trafikafviklingen bliver det kun tilladt at svinge til højre, når man kører ud på Nørrekobbel fra Humlehøj-Skolen. Hermed undgår man den situation, hvor den første bil i køen skal til venstre, men ikke kan komme ud, fordi der er en jævn strøm af biler, der kører i vestgående retning på Nørrekobbel.

Og bilerne bagved skal til højre, hvor der er plads, men de venter på bilen foran. Den situation opstår ikke, når alle skal til højre i retning mod Bilka.

Der skulle heller ikke opstå problemer på Nørrekobbel. Signalanlægget på Nørrekobbel ved afkørslen til Bilka er nemlig trafikstyret. Det betyder, at trafikken på Nørrekobbel bliver prioriteret først.

- Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at der overhovedet ikke vil opstå kødannelse, men jeg tror på, at trafikafviklingen denne gang bliver langt smidigere. Det er især omkring fyraften, man må forvente lidt kødannelse, men slet ikke i samme omfang som vi så det i 2011, siger leder af byrådssekretariatet i Sønderborg Kommune, Rikke Blindbæk Schlüter i en pressemeddelelse.

 

 

Dagens Gossip