Valverde rejser sig med sejr i San Sebastian

Det er under end en uge siden, at Tour de France sluttede. Og flere af det franske etapeløbs stjerner viste, at formen stadig er helt i top, da det baskiske Pro Tour-løb Clasica Ciclista San Sebastian blev afviklet lørdag.

Især Alejandro Valverde (Movistar) havde gode ben, og han var urørlig på de sidste kilometer i den baskiske by Donostia.

Både Joaquim Rodriguez (Katusha) og Valverde var stærke i slutfasen, da det gik en smule op ad, og de to spanske ryttere gik alene i udbrud.

Valverde, som blot blev nummer fire i Touren, fik slået et lille hul ned til Rodriguez lidt over to kilometer fra mål, og spanieren så sig ikke tilbage på resten af ruten.

Dermed fik Valverde oprejsning efter en skuffende Tour, hvor han ikke formåede at ende på podiet ved søndagens hyldest i Paris.

I spurten blandt forfølgerne var Bauke Mollema (Belkin) hurtigst, og han blev nummer to. Rodriguez endte på tredjepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip