Vampyrstjerner knalder på stribe på settet

Sex, stoffer og vampyrer er hovedingredienserne i den populære vampyr-serie "True Blood", der rummer nogle af tv-historiens mest saftige sexscener.

Og mens de fleste nok vil føle det en anelse grænseoverskridende at ligge nøgen sammen med en kollega, er det ikke tilfældet for de garvede stjerner i tv-serien, skriver E! Online.

- Det er faktisk slet ikke ubehageligt, for vi er alle sammen tætte venner. Det er mere sådan 'okay, jeg lægger mit ben her, og du sætter din hånd der. Det er okay', fortæller skuespillerinden Anna Paquin, der også er kendt fra "X-Men".

Serien, der foregår i de konservative Sydstater i USA, er kendt for sine mange nøgenscener. Og efter hele syv sæsoner er det blevet til ikke så få sexscener, fortæller Anna Paquin.

- Jeg har haft sex med adskillige skuespillere på showet. På kamera, naturligvis, lyder det fra den frimodige tv-stjerne.

I den virkelige verden er hun gift med Stephen Moyer, som hun også spiller over for i serien. Han han sågar instrueret Paquin i flere hede sexscener med andre kolleger.

- Man skulle tro, det var mærkeligt, men det er det altså ikke. Vi er en meget tæt familie, siger Anna Paquin.

Syvende og sidste sæson af den populære serie har netop haft premiere i USA.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip