Van Gaal efter titel: Den vigtigste kamp er mod Swansea

05/08/2014 09:54

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hollænderen Louis van Gaals sommer må kategoriseres som en af de gode.

Først førte han overraskende Holland til bronze ved VM i Brasilien, og dernæst har han ført ellers kriseramte Manchester United fra sejr til sejr i træningsopstarten.

Det kulminerede mandag aften med finalesejren på 3-1 over Liverpool i træningsturneringen International Champions Cup i USA. I semifinalen blev Real Madrid slået med de samme cifre.

Men én ting er træningssejre. Noget andet er Premier League. Derfor lægger Louis van Gaal ikke for meget i sejrene i USA.

- Det er godt for vores fans i USA og også dem derhjemme, at vi slår Liverpool. Det er en fornøjelse for dem, og det er vigtigt.

- Selvfølgelig er det bedre at vinde end at tabe i træningsopstarten, men den vigtigste kamp er den mod Swansea. Det er den, vi skal vinde, siger Van Gaal med hentydning til premieren i Premier League 16. august.

I mandagens kamp mod Liverpool skulle United lige finde sig selv. Holdet var bagud 0-1 ved pausen, inden anden halvleg bød på tre United-scoringer.

Angriberen Wayne Rooney erkendte, at holdet præsterede vidt forskelligt i de to halvlege.

- Liverpool var det bedste hold i første halvleg. Vi var svage og flyttede ikke bolden hurtigt nok. Det, vidste vi, var nødvendigt. Efter pausen spillede vi godt og fortjente at vinde.

- Det er godt at vinde turneringen, for vi har arbejdet godt i træningsopstarten, siger Wayne Rooney.

Manchester United er ubesejret under den nye manager. Nu gælder det revanche i Premier League for sidste sæsons skuffende syvendeplads.

/ritzau/AFP