Van Gaal er overrasket over tilråb fra utilfredse fans

Louis van Gaal insisterer på, at han stadig har støtte fra Manchester Uniteds frustrerede fans.

Det siger hollænderen på trods af, at Manchester Uniteds fans råbte "angrib, angrib, angrib" under lørdagens kamp mod West Ham. Kampen endte 0-0.

- Jeg forstår ikke, de råber "angrib, angrib". Vi var det angribende hold, siger hollænderen på et pressemøde efter kampen.

- Vi var ikke bare det angribende hold i dag. Sådan er det i alle kampe. Vi er altid mere dominerende end vores modstandere, siger den hollandske manager.

Det er femte gang i sæsonen, at Manchester United ikke formår at score på hjemmebane. Fire af holdets seneste seks hjemmekampe er endt 0-0.

Det blev tilsyneladende nok for Uniteds fans, der endte kampen med højlydte buhråb mod manageren.

Louis van Gaal forsvarer sin spillestil med, at den tidligere har bragt ham store triumfer i andre klubber.

- Det hænger ikke sammen, at de ikke kan lide vores spillestil. Jeg har spillet sådan med alle de klubber, jeg har været i. Barcelona, Bayern München, AZ Alkmaar, siger van Gaal og holder fast i, at han primært møder fans, der har stor respekt for ham.

- Når jeg møder fans på gaden, er de glade for Manchester United og mig, men vi bliver nødt til at score mere, erkender van Gaal.

Van Gaal siger, at han måske må finde en ny angriber til sit hold. Lige nu sidder holdets angrebsstjerne Wayne Rooney på tribunen med en skade.

- Jeg er ikke generelt bekymret. Men vi skal videre fra den her periode, for der er gået for lang tid, hvor vi ikke har scoret.

- Når man ikke scorer mere, end vi gør lige nu, mister du mange point. Det er grunden til, at vi nu er tre point efter Leicester. Det gør forskellen i ligaen lige nu, mener Louis van Gaal.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip