Van Gaal inden FCM-kamp: Spillerne skal være "liderlige"

Manchester Uniteds hollandske manager, Louis van Gaal, har forud for torsdagens Europa League-kamp mod FC Midtjylland bedt sine spillere finde en i fodboldmæssig forstand alternativ følelse frem.

- Vilje, sult. Rigtig ofte bruger jeg ordet liderlig, siger Louis van Gaal ifølge BBC om, hvad han kræver af sine spillere i den afgørende kamp.

United er bagud 1-2 efter det første opgør i Danmark og skal nu vinde for at gå videre til ottendedelsfinalerne i turneringen.

Van Gaal, der er under hårdt pres efter svigtende resultater i Europa og i den hjemlige Premier League, understreger, at det ikke bliver en nem opgave mod et velorganiseret FC Midtjylland-hold.

- At komme til Old Trafford er deres livs kamp. Det er tophold bare nødt til at leve med, lyder det fra hollænderen, som selv var professionel spiller i Holland og Belgien.

- Jeg var ikke en stor spiller, men spillede altid bedst foran et fyldt stadion, fortsætter Louis van Gaal.

Manageren har tidligere sagt, at det bliver vanskeligt for United at kvalificere sig til Champions League via en god placering i ligaen, hvor klubben ligger på en femteplads - seks point fra fjerdepladsen, der giver adgang til kvalifikation til Champions League.

Europa League kan dog blive den traditionsrige klubs redning. Vinderen af turneringen kommer automatisk med i næste sæsons Champions League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip