Van Gaal: Nederlag til PSV var unødvendigt

Det blev en sort aften for Manchester United, da den engelske traditionsklub tirsdag vendte tilbage til Champions League med et uventet nederlag til PSV Eindhoven på udebane.

Uniteds unge venstre back, Luke Shaw, pådrog sig et dobbelt benbrud i første halvleg, og siden satte det engelske hold en føring over styr, da PSV bagud 0-1 scorede to gange til slutresultatet 2-1.

Eneste trøst for United er, at holdet havde overtaget i store dele af kampen.

- Vi har domineret alle de kampe, vi har spillet i denne sæson. I hver eneste har vi været det bedste hold, haft de fleste målchancer og nu har vi tabt. Det er en rigtig dårlig start, og det var unødvendigt, siger Uniteds manager, Louis van Gaal, ifølge The Guardian efter kampen.

Han var heller ikke tilfreds med dommerens reaktion på den tackling, der førte til Luke Shaws alvorlige skade.

- Når jeg siger, at det var et rødt kort og et straffe, så vil I sige, at jeg er en dårlig taber. Det skete i straffesparksfeltet og det var en meget dårlig tackling med to ben, siger van Gaal til BBC.

Favoritterne kom foran fire minutter før pausen, da den tidligere PSV-spiller Memphis Depay nettede på sin gamle hjemmebane.

PSV udlignede kort tid efter på et hovedstød, og 12 minutter efter pausen bragte holdet sig i spidsen.

United havde ifølge Louis van Gaal mulighederne for at score flere mål.

- Men PSV var særdeles effektive. Deres scoringer kom ud af det blå, sagde han.

United er havnet i en gruppe, der i teorien ikke burde volde de store vanskeligheder at gå videre fra, men det har nederlaget i Holland ændret på.

Om 14 dage kommer Wolfsburg med Nicklas Bendtner på besøg på Old Trafford, og tyskerne, der lagde ud med en sejr på hjemmebane over CSKA Moskva, skal besejres, hvis Uniteds forhåbninger om igen at blive blandt de store hold i Europa skal bevares.

/ritzau/

 

Dagens Gossip