Van Gaal om scoringskrise: Det her problem skal løses

Manchester United er i bekneb for en angriber, der kan finde ud af at sparke bolden i mål.

Holdets problem oppe foran blev igen udstillet i onsdag aftens opgør i ligacuppen mod Middlesbrough. Holdet fra den næstbedste række sendte United ud af turneringen på straffespark efter 120 minutters spil uden scoringer.

- Det er meget skuffende. Vi er nødt til at løse det her problem og udnytte vores chancer, siger Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, ifølge Manchester Evening News.

- Vi har ikke heldet på vores side, men held skal fremtvinges, tilføjer han til avisen.

Han havde fravalgt Wayne Rooney i startopstillingen og givet chancen til James Wilson. Men den unge angriber spillede svagt, og i pausen byttede de to plads. Men lige lidt hjalp det. Rooney kom heller ikke på måltavlen.

United skulle have afgjort kampen i den forlængede spilletid, men Anthony Martial og Marouane Fellaini misbrugte fantastiske hovedstødsmuligheder.

- Jeg er tilfreds med nogle af mine spilleres præstation, men jeg er også skuffet over nogle. Det er betingelserne for en manager, siger van Gaal.

Det hele endte med en overraskende sejr til udeholdet efter straffesparkskonkurrence.

Wayne Rooney, Michael Carrick og Ashley Young missede for United, som nu har tabt sine seneste fire straffesparkskonkurrencer.

- Mål er det eneste, der tæller i fodbold. Vi har spillet to 0-0-kampe. Vi kunne ikke score mod Manchester City og nu igen. Det er bekymrende, men jeg ved også, at det nemt kan vende allerede i den næste kamp, siger den hollandske manager.

/ritzau/

 

Dagens Gossip