Van Gaal tror stadig på United-mesterskab

Skrevet af admin

05/04/2015

Dagens topnyheder

Manchester United har haft en svingende sæson, men manager Louis van Gaal tror stadigvæk på, at storklubben kan spille en rolle i mesterskabskampen, selv om der er hele otte point op til Chelsea, der tilmed har spillet en kamp færre.

Det siger United-manageren efter lørdagens 3-1-hjemmesejr over Jores Okores Aston Villa.

- Vi er otte point efter Chelsea, og det er ikke oplagt, at vi skal være mestre. Men når man lægger et pres, og Arsenal lægger et pres på Chelsea, så er det en mulighed

- Vi skal spille mod top tre-holdene, og det er ikke afgjort endnu, siger Louis van Gaal.

Inden mandagens opgør mellem Manchester City og Crystal Palace har Manchester United et point mere end bysbørnene, der er dumpet ned som nummer fire. Men hvad vigtigere er for United, så er afstanden ned til Liverpool på femtepladsen hele otte point.

En plads i top fire give nemlig mulighed for at spille Champions League i næste sæson.

- Champions League-pladsen er ikke sikret, men vi har opbygget en stor afstand ned til Liverpool, og vi har råd til at tabe en kamp. Men jeg vil hellere kigge højere op i tabellen. Hvis vi vinder hver kamp er alt muligt, siger Louis van Gaal.

I sejren over Aston Villa scorede sommerindkøbet Ander Herrera to gange, og den spanske midtbanespiller får da også ros af manageren.

- Jeg vidste godt, at Herrera havde et stærkt skud, men han har ikke altid brugt det på de rette tidspunkter.

- Han har udviklet sig, og hvis man scorer syv mål i første sæson, selv om man ikke spiller alle kampene, så har man gjort det fantastisk, siger Manchester United-manageren.

Næste ligaopgave for Manchester United er et derby mod Manchester City søndag i næste uge.

/ritzau/