Van Gaal: Vores hold er ikke fantastisk

Holland er klar favorit i VM-kvartfinalen mod Costa Rica lørdag aften, men selv om hollænderne kun er én sejr fra at være mellem verdens fire bedste nationer, mener landstræner Louis van Gaal ikke, at han råder over et "fantastisk hold".

- Vi er et hold, der er svært at slå. Vi er ikke noget fantastisk hold, men vi er svære at have med at gøre, og det håber vi, vi kan fortsætte med at være helt frem til finalen, siger Louis van Gaal ifølge flere internationale nyhedsbureauer.

På spørgsmålet, om han dermed ikke undervurderer sit mandskab en smule, erkender den erfarne træner, at der kan være noget om snakken.

- Måske ja, måske. Men vi havde en god forberedelse op til VM, og selv om vi ikke har den bedste start-11'er, har vi så absolut en af de bedste trupper.

- Dermed mener jeg, at vi har 23 spillere, der alle trækker i samme retning. Vi støtter hinanden, og spillerne supplerer hinanden, og det er derfor, at vi har fået så gode resultater her, siger Louis van Gaal.

Mens den hollandske landstræner ikke er bleg for at dæmpe lovprisningerne af sine spillere, er der ingen fare for, at han og hollænderne undervurderer aftenens modstander i Salvador.

- Der er ingen risiko for, at vi undervurderer Costa Rica. Spillerne mener, at dette er den vigtigste kamp, og de går kun efter deres mål. Vores mål har altid været at vinde verdensmesterskabet, siger Louis van Gaal.

Holland og Costa Rica mødes i aften klokken 22.

/ritzau/

 

Dagens Gossip