Vancouver taber trods ny Jannik Hansen-scoring

31/12/2013

Ishockeyspilleren Jannik Hansen viste natten til tirsdag på ny målnæse i NHL, men det rakte ikke til sejr i NHL-kampen mod Philadelphia Flyers, som vandt 4-3 efter overtid og straffeslag.

Hansens Vancouver Canucks lignede ellers længe en vinder i hjemmekampen mod Flyers. Godt nok førte gæsterne 1-0 efter første periode, men i anden periode fik Vancouver udlignet, inden Jannik Hansen med en smuk scoring øgede til 2-1.

Inden periodens udløb fik Philadelphia igen udlignet, men da Daniel Sedin bragte Vancouver i front med under tre minutter tilbage af kampen, lignede det en hjemmesejr.

Helt frem til 47 sekunder før tid, hvor Flyers igen fik udlignet, og så måtte opgøret ud i overtid.

Her faldt ingen mål, hvorfor det hele skulle afgøres på straffeslag. Jannik Hansen blev ikke sendt på isen i duel med Philadelphia Flyers-målmanden, og de tre spillere, der gjorde, brændte alle tre deres forsøg.

Dermed var det nok for Flyers med en scoring på det første straffeslag ved Vincent Lecavalier.

Trods nederlaget kan Jannik Hansen glæde sig over sin anden scoring på to dage efter scoringen mod Calgary Flames natten til mandag. Den kamp vandt Canucks 2-0.