Vandt 700.000 kroner på net-kasino - men så opstod der en 'teknisk fejl'

Skrevet af Jesper Larsen

|

06/12/2014

Dagens topnyheder

Det var situationen alle spillere drømmer om. 25-årige Nina Larsen Kvam havde sat 250 kroner ind på spilleautomater.com, og kort tid efter var beløbet vokset til over 400.000 kroner. Hun spillede videre og da beløbet nåede over 700.000 kroner, valgte hun at stoppe, mens legen var god. 

Pengene stod på hendes spillekonto, og hun begyndte at drømme om bil og egen bolig, fortæller Nina Larsen Kvam til tv2.no

- Jeg sad derhjemme og skælvede. Jeg ringede til min mor og min veninde og jeg havde lyst til at råbe af glæde, siger hun. 

Efterfølgende tjekkede hun kontoen nogle gange, men da hun omkring midnat ville overføre pengene til sin bankkonto, kunne hun pludselig ikke logge ind længere. 

- Jeg tog kontakt til siden for at høre, hvad der var galt, og her sagde de, at der havde været en systemfejl, siger Nina Larsen Kvam. 

Selskabet bag hjemmesiden hedder PlayCherry Ltd og er baseret på Malta. Fire dage efter Nina vandt gevinsten blev hun kontaktet af selskabets norske chef, der tilbød hende 25.000 for ikke at gå til medierne. Et tilbud hun afslog sammen med sin advokat, der nu vil sagsøge firmaet for svindel. 

Men PlayCherry Ltd har ikke tænkt sig at give Nina de penge hun vandt. De henviser til brugerbetingelserne, hvor der står, at i tilfælde af systemfejl bliver konti overført til den status de havde før spillet gik i gang. Selskabets Direktør, Marius Andersen, siger til Tv2.no, at systemfejlen svarer til at have ubegrænset held.

- Denne her fejl kan sammenlignes med at man køber 20 skrabelodder og vinder fuld gevinst på allesammen, siger han.