Vandt otte millioner i Lotto: Nu har han købt en Cadillac

- Jeg har ønsket mig den bil hele livet. En Cadillac Eldorado, 1972-model. Den er så stor og flot, at du drømmer ikke om det, fortæller den nybagte mangemillionær til Danske Spil. 

Han ønsker at være anonym, men vil godt fortælle, at han er i 70’erne og bor i Nysted, hvor det lykkebringende spil til udtrækningen forrige lørdag blev købt. Manden fortæller, at han skulle til familiefest og havde fundet nogle gamle jakkesæt frem. 

- I det ene fandt jeg en 100 krone-seddel. Den havde jeg jo sådan set afskrevet, så jeg købte Lotto for dem, siger han. 

Det gjorde han så, da han som altid var forbi Anne-Maries Boghandel i Nysted. 

- Om torsdagen læste jeg i Folketidende, at den store gevinst ikke var hentet endnu. Jeg anede slet ikke, at der var vundet hos Anne-Maries Boghandel, griner han. 

Da han fik tjekket sit spil hos forhandleren, fik han at vide, at der var vundet over 9.999 kroner og fik at vide, at han skulle gå i banken. 

- Bankdamen snakkede med Danske Spil og skrev et tal ned, fortæller han, holder en pause og siger: 

- 8.147.122 kroner. Der tabte jeg sgu formen i ansigtet. 

Men den er god nok. Millionerne triller snart ind på bankkontoen. Og Cadillac’en er købt og triller snart ind i indkørslen. Derudover skal hans to børn forkæles. 

- Og så har jeg købt et nyt fjernsyn og et keyboard. Og så vil jeg rigtig gerne til New York, Florida og Grønland, siger han og fortsætter: 

- Men jeg har også syv mennesker i min vennekreds, der ikke længere magter at ordne deres have. Det har jeg hjulpet dem med. Og det fortsætter jeg med. Jeg har godt af at komme ud og bruge min krop. 

Den heldige Lotto-millionær har sagt ja til tilbuddet om økonomisk rådgivning fra Danske Spil.

 

Dagens Gossip