Vanvidskørsel: Påvirket 19-årig var skyld i tre færdselsuheld på tre minutter

Politiet i Aarhus har anholdt en 19-årig tysk mand efter, at han i en Mercedes A angiveligt var skyld i tre færdselsuheld på tre minutter og påkørt otte biler i et vanvidsridt gennem byen. Det oplyser Østjyllands Politi.

Flere af påkørslerne var ifølge politiets oplysninger forsætlige.

De tre færdselsuheld skete ved Silkeborgvej, Vesterbro Torv og Janus La Cour Gade. Kun materiel led skade, men en mand blev forsøgt påkørt af den tyske bilist, da manden ville stoppe bilen.

Ud over chaufføren var der flere kammerater i bilen, der under forløbet sprang ud af bilen af frygt for deres liv, oplyser Østjyllands Politi.

Den 19-årige tysker flygtede efterfølgende fra bilen, men henvendelser fra borgere har gjort det muligt for politiet at anholde manden. Politiet antager, at manden er påvirket af narkotika.

Han er ført til politigården i Aarhus, hvor han sidder til afrusning og afhøring, inden der senere vil blive taget stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip