Vanvidsvideo: Cyklist kører ud foran tog

Der er en grund til, at man skal rette sig efter togbomme og blinklys ved jernbaneoverskæringer. Det fandt en kvindelig cyklist ud af på den hårde måde, da hun var millimeter fra at miste livet under et tog.

I en YouTube-video ses det, hvordan en ung kvinde lystig cykler forbi de sænkede bomme og ignorerer blinklyset, da hun skal krydse en jernbaneoverskæring i Cambridgeshire i England. Få sekunder efter hun har truffet den vovede beslutning, suser et hurtigtog med 120 kilometer i timen forbi.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

I sidste øjeblik bremser kvinden op. Og togets høje fart får den uforsigtige kvinde til at blæse baglæns, således at hun lige nøjagtig ikke bliver kørt ned af det tonstunge tog. Noget overrasket over situationen står kvinden lettere forstenet tilbage på vejen, da toget er suset forbi. Umiddelbart efter bevæger hendes hånd sig hen over panden - måske er sveden piplet frem?

Da bommene går op, fortsætter kvinden ikke sin færd over skinnerne, i stedet trækker hun sin cykel tilbage til, hvor hun kom fra.      

SE DEN SKRÆMMENDE VIDEO: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip