Vanvittig video: Bilist med økse angriber bil med børn

Skrevet af Sol Stoffregen

26/06/2014

Mest læste i dag

En voldsom video viser et ekstremt eksempel på, hvor galt det kan gå, når to trafikanter bliver uenige. Videon, der angiveligt stammer fra Rusland, er optaget af en forbipasserende på gaden.

Optagelsen viser to biler, der holder stille på en befærdet vej. Det lader til at den bagerst bil, som er ført af en yngre mand med to børn på bagsædet, er kørt op bagi den forrest bil, som har en lidt ældre mand bag rattet.

LÆS OGSÅ: Voldsom video: Her dræber vanvidsbilist en hel skoleklasse 

Efter en længere diskussion, hvor den ældres mands kone desperat forsøger at holde sin ophidsede mand fra at blive fysisk mod den anden bilist, der virker stille og rolig, tager sagen en uventet drejning. 

Resolut tager den vrede bilist en økse fra sit bagagerum og har kurs direkte mod bilen med børnene. Inden faren til børnene kan nå at køre væk, smadrer den rasende russer øksen ned i bilen - både køleren, forruden og siden af bilen bliver ramt. Imens skriger de skræmte børn panisk.    

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Økse-episoden tager fart ca. to minutter inde i videoen, inden da har den vrede bilist også nået at behandle sin kone ret hårdhændet.  

Se videoen her: