Vanvittige forældre: Er dette den mest krævende invitation til en 1. års fødselsdag nogensinde?

En særdeles krævende invitation til en 1. års fødselsdag er blevet et hit på internettet, efter en af gæsterne delte de meget skrappe regler, der fulgte med arrangementet, på Reddit.

Her betegner brugerne den som en 'invitation fra helvede', hvilket på ingen måde er en overdrivelse. 

Afsenderen på invitationen er angiveligt en mor til en 1-årig dreng, der starter ud med at afkræve gæsterne en række helt specifikke gaver til sin søn. 

Læs også: En mors opsang: Lad børn lege i stedet for at tænke på udseendet. 

Han skal have en legetunnnel, et telt, og en bog, hvorefter hun forklarer, at hun har sendt en separat gaveliste til sin mor og svigerinde, så der ikke bliver givet to ens gaver. 

Ifølge brugeren, der lagde invitationen op på Reddit, stammer den fra vedkommendes kollega, der havde fået den fra en familie med en 'væsentlig månedlig indtægt'. Derfor kan det også virke lidt absurd, at den krævende mor går meget op i, at folk medbringer kvitteringer for gaverne. 

-Hvis du vælger at købe noget, der ikke står på gavelisten, uanset om det er til en fødelsdag eller højtid, så vær venlig at vedlæg en kvittering med gaven. 

Læs også: 'Vi er trætte af at at se på din datter': Nybagt mor i chok over brev fra venner

- Vi får kun omkring 50 procent af prisen, hvis vi tilbageleverer gaver uden kvittering, så det ville være som at smide penge på gaden, hvis der ikke medfølger kvittering, skriver hun i invitationen. 

Herefter advarer hun mod gaver med barnets navn på, da tøj med navne kan føre til kidnapning, og understreger, at skulle man gøre det alligevel, vil genstanden kun blive brugt indenfor hjemmets vægge. 

- Lad os vide, hvis du har nogle spørgsmål omkring mulige gaver, der ikke er på listen, så vi kan fortælle dig, om vi allerede har det eller om det er på lager herhjemme og klar til at blive brugt af ham senere, slutter hun invitationen af med lige inden hun gør opmærksom på, at invitationen ikke er en rigtig invitation, og at den formelle vil blive udsendt indenfor snarlig fremtid. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip