Varde jobcenter viser vejen

Ifølge Deloitte-rapporten, kendetegner beskæftigelsesindsatsen i Varde Kommune, en nær kontakt til de lokale virksomheder, og fokus på effektivitet og den enkelte borger.

Rapporten ”Gør som de bedste” bliver i dag præsenteret, i Aalborg, for topfolk fra alle landets kommuner på konferencen Kommunaløkonomisk Forum, der har fokus på kommunale reformer.

Formand for arbejdsmarkeds- og integrationsudvalget i Varde Kommune, Thyge Nielsen (V) har følgende forklaring på de gode resultater:

- Vi har 100 procent fokus på området, og det har vi haft lige siden kommunalreformen. Vi har eksempelvis et selvstændigt politisk udvalg, der tager sig af området, og hos os har der fra dag ét i praksis kun været et jobcenter, uanset om man var forsikret eller bistandsmodtager, siger Thyge Nielsen.

Et andet særkende for organiseringen i Varde, er en klar arbejdsdeling, mellem politikere og medarbejdere:

-Vi tør træffe beslutninger og handle i dagligdagen.  Den politiske ledelse holder helikopterperspektivet og viser os den tillid at udmønte beslutningerne. Det gør, at vi har stor handlefrihed, siger chefen for Jobcenter Varde Erik Schultz.

De øvrige kommuner i undersøgelsen er: Helsingør, Rebild, Hillerød, Holstebro, Skanderborg, Vejle og Vordingborg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip