Varm forsommer får Star Tour til at starte brandudsalg

Børnefamilierne er vant til, at når skolernes sommerferie rammer, er det dyrt at tage familien med på charterferie.

Men i år ser det ud til, at det kan blive en lidt billigere fornøjelse at tage familien med sydpå, hvis man har de feriedrømme.

Danmarks største rejsearrangør, Star Tour, sætter fra onsdag middag og 10 dage frem rejser med afgang i hele skolesommerferien ned med op til 30 procent.

Last minute rejser gælder populære feriedestinationer som Kreta, Tyrkiet og Mallorca med afgang fra København, Billund og Aalborg. Og man kan komme af sted en uge for lige under 2000 kroner, viser prisnedsættelsen fra charterarrangøren.

- Vi tør ikke vente længere og er tvunget til at sætte prisen på cirka 7000 rejser kraftigt ned. De næste 10 dage skal vi have ryddet op i de alt for mange restpladser, vi har i skoleferien. Det er på ingen måde en god situation for os, kun for forbrugerne, siger salgsdirektør i Star Tour Stig Elling.

På nuværende tidspunkt er godt syv ud af 10 rejser i skolernes ferie solgt på forhånd, men det går meget trægt med salget af de sidste rejser.

Årsagerne til brandudsalget er, at danskerne venter til sidste øjeblik med at beslutte sig. Samtidig er der en overkapacitet af rejser og en solrig dansk forsommer.

- Jeg har aldrig før prøvet at være nødt til det her, siger Stig Elling.

 

Dagens Gossip