Varmen kommer igen: Så varmt bliver det hele ugen

Det begynder vådt, men slutter godt.

Den kommende uges vejr byder først på kraftige regnbyger, men når varmen så får fat, holder det lune vejr ved, og solen tager over, lyder vejrprognosen fra DMI.

Mandag begynder med regnbyger fra vest, og der kommer torden i både Jylland og på Fyn, men i løbet af dagen klarer det op i de vestlige egne, og regnen bevæger sig mod Sjælland.

Landsdelenes temperaturer er mandag vidt forskellige, da en koldfront kortvarigt forsøger at presse den varme luft væk. Mod vest bliver det ikke varmere end 17-20 grader, mens sjællænderne får omkring 25 grader. På Bornholm vil termometeret vise op til 28 grader.

- Tirsdag moser varmen sig tilbage igen og trænger det koldere vejr retur, siger vagtchef Michael Skelbæk fra DMI og tilføjer, at det bliver omkring 25 grader i Jylland, mens sjællænderne får det lidt varmere.

Der er dog stadig risiko for regn- og tordenbyger tirsdag, men det er usikkert, hvor bygerne falder. DMI forventer, at især den sydvestlige del af Danmark må finde paraply og gummistøvler frem. Her kan der nemlig lokalt falde kraftige byger, men der er ikke tale om skybrud, understreger DMI.

Onsdag er det slut med regnen, og sommervejret får lov til at hænge ved. Der bliver plads til en del sol, og temperaturerne ligger mellem 22 og 27 grader.

Det varme vejr fortsætter ugen ud, men der kan dog falde enkelte eftermiddagsbyger lørdag og søndag, fortæller DMI.

/ritzau/

 

Dagens Gossip