Vejle afregner feriepenge med Spillerforeningen

Skrevet af admin

10/06/2014

Dagens topnyheder

Flere klubber har allerede betalt penge tilbage i sagen om manglende feriepenge og pension til spillerne. Nu er Vejle Boldklub og Spillerforeningen omsider også blevet enige i feriepengesagen.

Vejle Boldklubs administration af pension og feriegodtgørelse for bonus og sign-on fees til klubbens fodboldspillere har ikke fuldt ud været i overensstemmelse med overenskomsten, skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Det har betydet, at Vejle nu afregner på baggrund af en kendelse tilbage i september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.

- Vi er meget glade for, at vi nu er kommet i mål i samarbejde med Vejle Boldklub, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Også bestyrelsesformand i Vejle, Lars Skou, glæder sig over, at sagen nu er afsluttet.

- Efter en konstruktiv og løsningsorienteret dialog mellem Spillerforeningen og Vejle er vi nu kommet i mål. Sagen er nu slut, og vi kigger fremad og glæder os til at have fokus herpå, lyder det fra Lars Skou.

Vejles direktør Per Olesen er lettet over at få feriepengesagen, som har varet i over halvandet år, ud af verden.

- Feriepengesagen er én af de sager, som vi gerne ville have "vinket af", og derfor er det glædeligt, at vi nu er nået i mål.

- Vi arbejder nu benhårdt på også at få de sidste par punkter i vores fem-punkts plan på plads, så rammerne for økonomien fremadrettet ser fornuftige ud, siger Per Olesen.

Der er mellem parterne aftalt, at det endelige forligsbeløb ikke offentliggøres.

/ritzau/