Vejle banker Horsens i jysk lokalbrag

Vejle Boldklub endte med at tage en sejr på 3-1 i mandagens arvefjendeopgør i 1. division mod AC Horsens.

Andreas Albers Nielsen blev matchvinder for Vejle, da han midtvejs i anden halvleg fulgte op på en ripost og prikkede bolden i mål til 2-1. I overtiden cementerede Christian Sivebæk sejren for hjemmeholdet.

Det var også Vejles værter, der havde bragt sig i front i kampens indledning. Kristian Gaarde gjorde det til 1-0 på et flot langskud efter et kvarter. AC Horsens fik kort efter udlignet ved Jacob Berthelsen.

Kampen mellem de to tidligere superligaklubber havde masser af nerve. Ingen af holdene ville give sig i nærkampene.

AC Horsens-spillerne jagtede lige til det sidste en udligning. Holdet blev i overtiden straffet på en Vejle-kontra, da Christian Sivebæk udnyttede en friløber til at slå sejren fast med målet til 3-1.

Vejle, som før kampen blot havde vundet en enkelt hjemmekamp i denne sæson, rykker med sejren op over nedrykningsstregen.

AC Horsens må til gengæld konstatere, at det bliver svært at nå en af de to oprykningspladser til Superligaen. Halvvejs gennem sæsonen er træner Bo Henriksens mandskab hele 14 point efter de to førerhold fra Lyngby og Viborg. Horsens har dog spillet en kamp færre.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip