Vejle Boldklub Kolding sælger Patrick Jensen til FC Midtjylland

Skrevet af Elo Christoffersen

09/01/2013
Vejle Boldklub Kolding (VBK) har solgt den 18-årige forsvarsspiller Patrick Jensen til Superligaklubben FC Midtjylland. U/19-landsholdsspilleren, der står noteret for 30 ungdomslandskampe skifter til den midtjyske klub med øjeblikkelig virkning. Sportschef Mads Bro Hansen fortæller, at Patrick Jensen er en dygtig forsvarsspiller og har været gennem en stor udvikling i sin tid i Vejle Boldklub Kolding: Udviklingen skyldes godt og solidt arbejde af talentchef Lasse Christensen og teamet i talentsektoren. Vi har været glade for Patrick Jensens bidrag i VBK, men nu er der opstået en mulighed, der er god for alle parter. Salget af Patrick Jensen følger den strategi og plan, vi har lagt for dette transfervindue, siger Mads Bro Hansen. Patrick Jensen står noteret for fem førsteholdskampe for Vejle Boldklub Kolding.

Mest læste i dag

Vejle Boldklub Kolding (VBK) har solgt den 18-årige forsvarsspiller Patrick Jensen til Superligaklubben FC Midtjylland. U/19-landsholdsspilleren, der står noteret for 30 ungdomslandskampe skifter til den midtjyske klub med øjeblikkelig virkning.

Sportschef Mads Bro Hansen fortæller, at Patrick Jensen er en dygtig forsvarsspiller og har været gennem en stor udvikling i sin tid i Vejle Boldklub Kolding:

Udviklingen skyldes godt og solidt arbejde af talentchef Lasse Christensen og teamet i talentsektoren. Vi har været glade for Patrick Jensens bidrag i VBK, men nu er der opstået en mulighed, der er god for alle parter. Salget af Patrick Jensen følger den strategi og plan, vi har lagt for dette transfervindue, siger Mads Bro Hansen.

Patrick Jensen står noteret for fem førsteholdskampe for Vejle Boldklub Kolding.