Vejle-direktør: Den værste hurdle er overstået

Sent tirsdag aften kunne Vejle Boldklub offentliggøre, at en anonym investorgruppe har givet tilsagn om at tilføre otte millioner kroner til klubben og dermed sikre klubbens overlevelse.

Det glæder naturligvis Vejle Boldklubs direktør Per Olesen, der nu godt tør tro på en redning af den jyske traditionsklub.

- Som tidligere bankmand ved jeg godt, at 75 procent ikke er 100 procent, og vi derfor ikke er helt i mål endnu. Men den værste hurdle med at finde pengene, er nu overstået.

- Nu handler det om, at vi skal have vores kreditorer til at gå med på den her aftale. Det kommer naturligvis ikke af sig selv, men vi er positive, og jeg er optimist omkring fremtiden i Vejle Boldklub, siger Per Olesen.

Med den nye aftale har Vejle Boldklub i alt fundet 18 millioner kroner - 10 millioner fra bestyrelsen og en tidligere investorkreds samt otte millioner fra den nye investorkreds.

Nu handler det om, at det investorselskab, der ejer transferrettighederne på spillerne, er villige til at sælge nogle af disse rettigheder tilbage til klubben. Sker dette, kan en redning stå for døren.

Per Olesen forventer en endelig afklaring på disse spørgsmål snarest.

- Vi forventer, at tingene er faldet på plads inden weekenden, ellers sker det allersenest på mandag, siger Per Olesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip