Vejle opruster i offensiven og henter to spillere

Vejle Boldklub har hentet to spillere forud for den kommende sæson i 1. division. Anders Kaagh og Jonas Hebo Rasmussen kommer til klubben i Nørreskoven fra henholdsvis HB Køge og Hvidovre.

Kontrakterne underskrives efter mandagens lægetjek, og begge spillere får toårige aftaler med Vejle, oplyser klubben på sin hjemmeside.

27-årige Anders Kaagh er angriber, mens 22-årige Jonas Hebo Rasmussen kan spille alle offensive positioner på midtbanen. Sportschef i Vejle, Mads Bro Hansen, glæder sig over tilgangen af de to spillere.

- Med Anders Kaagh får vi en fysisk stærk angriber, der enten kan danne makkerpar med Andreas Albers Nielsen eller supplere ham.

- Jonas Hebo Rasmussen har været en profil for Hvidovre, og han er en dygtig teknisk fodboldspiller, der passer til den måde, som vi gerne vil spille fodbold på i Vejle. Vi glæder os til at følge hans udvikling som fuldtidsspiller, siger Mads Bro Hansen.

Vejle Boldklub er også blevet enige med Daniel Norouzi og Morten Haastrup Jensen om kontraktforlængelser, og de forventes underskrevet på mandag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip