Vejle-spiller: Hvidovre var ustyrligt dårlige

24/08/2014

Den tidligere Vejle-spiller Martin Borre deltog i 2010 en af de fodboldkampe, der er mistænkt for matchfixing.

Den 14. november slog Vejle Boldklub på hjemmebane Hvidovre med 5-0, og Borre husker modstanderne som meget ringe.

- Jeg spillede sgu i den ene fixede kamp i sagen om matchfixing for VB. 5-0 vandt vi. Husker dem som ustyrligt dårlige. Syret fornemmelse nu, fortæller Martin Borre på Twitter.

Den nu pensionerede fodboldspiller har linket til et kampreferat på Vejles hjemmeside. Det viser, at Vejle allerede bragte sig foran efter tre minutter. Inden der blev fløjtet til pause, stod det 4-0 til hjemmeholdet.

Ifølge Berlingske er seks personer sigtet for at have indgået aftaler om matchfixing i to kampe i 1. division. I den pågældende kamp mod Vejle ville de seks sigtede få udbetalt omkring 600.000 kroner til deling, hvis Hvidovre tabte med mere end 0-2.

I en anden kamp mod FC Hjørring tre uger tidligere ville fire mål udløse en udbetaling på omkring 300.000 kroner til deling blandt de seks sigtede. Kampen endte med en 4-2-sejr til FC Hjørring, der i dag har skiftet navn til Vendsyssel FF.

Én af de sigtede har ifølge Berlingske tilstået, fire nægter sig skyldig, og én har ifølge den sigtedes forsvarer ingen kommentar.