Vejle undgår konkurs: Arbejder videre med redningsplan

Vejle Boldklub oplyste sent tirsdag aften, at investorer har givet tilsagn om at tilføre otte millioner kroner. Klubben arbejder derfor videre med en redningsplan i løbet af denne uge.

Tidligere tirsdag fortalte Vejle, at klubben manglede 10 millioner kroner for at undgå konkurs, og nu er der kommet en del penge i sigte.

- VB's bestyrelse er glade for at kunne meddele, at det er lykkedes at få tilsagn fra en interim investorgruppe, der ønsker at være anonyme om, at de erhverver A-aktier og derigennem yderligere tilfører otte millioner kroner til selskabet.

- Bestyrelsen og den investorgruppe, der tidligere har givet tilsagn om yderligere 10 millioner kroner vurderer, at selskabet/klubben skal fortsætte på dette grundlag, skriver Vejle i en fondsbørsmeddelelse.

I alt er der nu kommet tilsagn om en kapitaltilførsel på 18 millioner kroner til Vejle, som dermed fortsat mangler to millioner kroner.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip