Vejlegården: Amin Skov er klar til at kæmpe videre mod 3F

Arbejdsretten har slået fast, at 3F har ret til at lave konflikt mod restaurant Vejlegården i Vejle. En afgørelse, som gik imod Amin Skov. Men dermed er sagen ikke slut for Amin Skov.

3F Vejle har fortsat en blokade kørende mod ham, og Amin Skov har ikke tænkt sig at skifte sin Krifa-overenskomst ud med 3Fs overenskomst. Og det er selvom konflikten har kostet ham mange penge, siger han i bogen "Den Danske Model", som netop er udkommet i en ny og revideret udgave.

- Jeg er ikke interesseret i at tegne overenskomst med 3F, når de er så ufleksible og bruger de metoder, som de gør. Min dør er altid åben for forhandling med 3F. Men de skal respektere min overenskomst. Det nytter ikke, at de ved forhandlingerne stadig sidder og truer, siger Amin Skov. Amin Skov håber derfor, at der kan skaffes flertal mod forbund mod, at en fagforening må sympatikonflikte mod en virksomhed, når den allerede har tegnet overenskomst med en landsdækkende organisation.

Vejlegården som i medierne begyndte som en tabersag,  mener 3Fs formand i Vejle. Martin Jensen, er blevet vendt til en vindersag for fagbevægelsen.

- Når jeg tidligere gik op gennem gå gaden i Vejle, var det som om, at alle kiggede på mig. Trukket hårdt op, så følte jeg nærmest som om, at jeg skulle have skudsikker vest på. Jeg modtog også trusler mod mig og min familie, og det var utroligt hårdt, I dag oplever jeg, at stemningen helt har vendt. Vi er i 3F ikke længere skurken. Folk bakker op og forstår godt, hvorfor vi konflikter mod Amin Skov på Vejlegården. De ønsker nemlig ikke, at deres løn- og arbejdsforhold bliver forringet, siger Martin Jensen.

Bogen "Den Danske Model" er skrevet af journalisten Bjarne Henrik Lundis.

 

Dagens Gossip