Velkommen hjem fra ferie: Utro mand afsløret af sine tre kærester

Det er muligvis smart med flere kærester på én gang. Men det er kun indtil, kæresterne finder ud af, at de deler manden med andre - og rotter sig sammen mod ham.

Det var tilfældet for 20-årige Charlie Fischer, skriver engelske mirror.co.uk.

Læs også: Er du selv skyld i din mands utroskab?

Han blev i den grad konfronteret med sit utroskab, da han landede i Luton lufthavn ved London, efter at have været på ferie. Her stod de tre piger, som han alle havde været utro, klar i ankomsthallen.
De jagtede ham, mens de råbte “løgner, løgner, løgner”. Han fik travlt med at komme ud af lufthavnen, og skyndte sig ind i en bil, som blev ført af hans bedstemor.

Charlie Fishers utroskab blev afsløret, da hans ene kæreste,17-årig Becky Connery, fandt en besked på Charlies telefon fra en pige kort inden han tog på ferie i Tyskland. Becky Connery ringede pigen op, som ønsker at være anonym, men som viste sig at være en 20-årig kæreste til Charlie Fisher. De to piger fandt frem til Charlies tredje kæreste på Facebook - 19-årig bartender Lizzie Leeland-Cunningham.

Læs også: Tre tegn på din kone vil være dig utro

Pigerne blev enige om at overraske Charlie Fisher i lufthavnen og så frem til at se hans reaktion, når de alle tre ville tage imod ham samtidig.

Becky Connery fortalte om overraskelsen på twitter - nu er afsløringen kommet ud til over 20.000 personer. 

Becky Connery forklarer på twitter, hvorfor hun valgte at afsløre ham på denne måde.

- Det er ikke længere det 16. århundrede, hvor mænd er kvinder overlegen. Derfor synes jeg, at han fortjente at blive eksponeret med sit utroskab, skriver hun på twitter. 

Læs også: Derfor søger utro kvinder sex i stedet for skilsmisse

 

Dagens Gossip