Velkommen ombord på verdens mest luksuriøse flyvetur

109.000 kr. Så meget koster det, hvis man vil flyve med Singapore Airlines på Suites Class fra Singapore til New York. Så hvad gør man så, hvis man gerne vil være en del af verdens dyreste flyvetur? Man indløser sine bonuspoint.

Det giver sig selv, at det kræver en hulens masse bonuspoint, hvis man skal kunne bruge dem på en flyvetur, der koster langt over 100.000 kroner. Men det var ikke desto mindre, hvad Derek Low valgte at gøre. Det skriver han på sin blog.

Hans utrolige flyvetur startede i Singapore, hvor han i flyselskabets eksklusive lounge fik en treretters menu inden afgang. Herefter blev han eskorteret til sin dobbeltsuite, hvor han fik serveret champagne af stewarden, der har stået for forplejningen af stjerner som Leonardo DiCaprio og Morgan Freeman.

Suiten på den store Airbus A380 kan laves om til en dobbeltseng med hjemmebiograf, så der manglede ingenting på turen. Hvis sulten meldte sig, så var der hele tiden en steward i nærheden til at servicere med gastronomiske lækkerier.

Når det kan være så luksuriøst at komme fra a til b, så gælder det om at gemme sine bonuspoint næste gang, man skal ud og flyve. For Derek Low var det i hvert fald et eventyr i sig selv, så da han omsider kom til New York, så var det svært at skulle stå af flyet.

- Da vi omsider landede i New York, opstod der et stort problem. Jeg ville ikke forlade flyet. Jeg må indrømme, efter at have fået serveret Dom Pérignon i en dobbeltsuite i 11 kilometers højde, at flyveoplevelser nok ikke bliver bedre end dette, slutter han sit populære blogindlæg.

Se de vilde billeder her: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip