Vendsyssel henter topscorer til jagt på oprykning

Vendsyssel FF ligger godt til blandt de fodboldklubber, der jagter oprykning til Alka Superligaen.

Den nordjyske klub forstærker sig fra nytår med André Riel, der er delt topscorer i 1. division med seks mål.

Offensivspilleren fra FC Helsingør kommer transferfrit til Vendsyssel, hvor han har fået en treårig kontrakt.

- André har på rekordtid etableret sig som en stor profil i 1. division, hvor han for et oprykkerhold har scoret seks gange i 11 kampe og været afgørende for den fornemme start, som de har fået.

- Han er eksplosiv, teknisk dygtig og uforudsigelig i sit spil.

- Det - sammen med hans målnæse - gør ham til en opgave for de fleste modstandere, ligesom hans unge alder og hurtige udvikling gør, at vi ser en rigtig spændende fremtid for ham, siger Vendsyssels sportschef, Jacob Krüger, til klubbens hjemmeside.

25-årige André Riel ser frem til skiftet til Vendsyssel, der ligger nummer to i 1. division med 22 point for 11 kampe. De tre bedste hold efter sæsonen rykker op i Superligaen.

- Det er et skridt op for mig. Det tror jeg, at alle, der har forstand på fodbold, kan se. Jeg kommer til en klub i fremgang, der spiller med om superliga-oprykning, og som har en stærk trup med meget erfaring fra højeste niveau. Mit indtryk er rigtig, rigtig positivt.

- Der har været en del bejlere inde i billedet. Også hold fra Superligaen. Men for mig handler det om at træde et skridt op og komme et sted hen, hvor man virkelig tror på mig.

- Ove (Christensen, Vendsyssels cheftræner, red.) og klubben har vist stor interesse for mig og givet udtryk for, at der er en klar plan for mig. Jeg har store ambitioner og vil gerne spille på et endnu højere niveau. Det her er et skridt på vejen, siger André Riel.

Han scorede et enkelt mål, da FC Helsingør i sidste måned spillede 2-2 hjemme mod Vendsyssel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip