Vendsyssel sætter Horsens af i topkampen

05/11/2014

Kampen om de to oprykningspladser til fodboldens Superliga ligner lige nu et anliggende mellem Lyngby, Viborg og Vendsyssel.

I den udsatte kamp fra 12. spillerunde vandt Vendsyssel hjemme over Horsens med 2-1 og bragte sig op på siden af Viborg på andenpladsen, men med en dårligere målscore.

Jens-Kristian Sørensen bragte nordjyderne på 1-0 efter godt en halv time, og midt i anden halvleg øgede den tidligere FC København- og AGF-spiller Hjalte Bo Nørregaard til 2-0.

Det lignede en afgørelse, men 12 minutter før tid sørgede Jacob Berthelsen for spænding med reduceringen til 1-2. Det var første gang i fem kampe, at Vendsyssel lukkede et mål ind. Men tættere kom Horsens dog ikke på point.

Vendsyssel vandt for tredje kamp i træk og har nu 30 point for 15 kampe ligesom Viborg. Lyngby fører med 33.

Trioen har slået et godt hul til forfølgerne, der føres an af netop Horsens med 22 point. Derefter har AGF 19, men den ambitiøse nedrykker har dog en udsat udekamp mod Fredericia til gode.