Venner har samlet 117.000 kroner ind til Camilla Pedersen

Skrevet af Lotte Sørensen

|

15/10/2013

Dagens topnyheder

Venner til Camilla Pedersen startedede indsamlingen til fordel for Camilla Pedersen, mens hun lå i kunstigt koma efter et grimt cykelstyrt den 3. september. Det stod nemlig fra starten klart, at hun ikke ville dyrke sport på eliteplan foreløbig, og dermed mistede hun sit indtægtsgrundlag.

Læs også: Camilla Pedersen efter koma: Det er mit livs vigtigste kamp

Siden er donationerne strømmet ind fra venner, bekendte og andre, der er blevet rørt at den voldsomme ulykke. I weekenden blev der løbet et duatlon i Værløse, hvor 121 løb for Camilla Pedersen. Det førte til et overskud på 24.255 kroner, og dermed nåede indsamlingen op på hele 117.676 kroner. Det skriver Camilla Pedersens veninde, Janni Møller Thomsen på indsamlingens hjemmeside.

Læs også: Efter tre uger i koma: Camilla Pedersen har taget de første skridt

Arrangørerne til duatlon i Værløse, Anders Rørbæk og Brian Dåsbjerg, vil hjælpe Camilla Pedernsen, så hun kan fokusere på sin genoptræning.

- Mange har spurgt, hvorfor vi vælger at støtte Camilla, og det er der et meget simpelt svar på. Vi kan jo ikke redde verden, men vi kan prøve at hjælpe dem, som gør så meget for andre, og det gør hun. Hun er en stor inspiration for alle triatleter, siger Brian Dåsbjerg.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Camilla Pedersen styrtede på sin cykel under træning den 3. september. I 19 dage lå hun i kunstigt koma med kraniebrud og blødninger i hjernen. Hun har dog gjort store fremskridt på kort tid under sin genoptræning på Hammel Neurocenter, og fik i weekenden lov til at komme hjem til Esbjerg på weekenden.

Camilla Pedersen vandt i sommers EM i triatlon.