"Venner"-stjerne afslører sex-frygt

Ifølge en artikel fra netavisen Mail Online har de seks bedste venner fra tv-serien "Venner" tilsammen omkring 135 sexpartnere gennem seriens 10 sæsoner. Der har været gang på lagnerne i New Yorker-lejlighederne, men ifølge en af seriens hovedpersoner var det alligevel grænseoverskridende at lade karaktererne have et udfarende liv.

- Da vi indspillede pilotafsnittet, var vi virkelig nervøse for folks reaktion. Monica-karakteren tager nemlig en fyr med hjem i seng efter første date, forklarer skuespillerinden Lisa Kudrow i tv-showet Jimmy Kimmel Live.

- Producenterne var nemlig virkelig bekymrede for, om folk ville synes, at hun var en billig tøjte, siger Kudrow, der spillede den småskøre "Phoebe" i den uhyre populære tv-serie.

Derfor sendte producenterne et spørgeskema ud til publikummet, om hvad de tænkte om Monica-karakterens one-night-stand. Ifølge Kudrow syntes publikum, at det var mere end okay, at "Monica" hev en fyr med hjem i kanen.

- Langt de fleste publikummer svarede, at det var helt fint og blev måske egentligt mest af alt en smule irriteret over at blive spurgt om det, lyder det fra Kudrow.

Selv datede hendes "Phoebe"-karakter alt fra sin tvillingesøsters kæreste, en forsker bosat i Minsk og en skoldkopperamt sømand, inden hun til sidst blev gift med klaverspilleren Mike.

"Venner" blev sendt fra 1994 til 2004 og er en af de mest folkekære komedieserier nogensinde. Alle 10 sæsoner kan for første gang streames på Netflix.

Newspaq

 

Dagens Gossip