Venstre: Løkkes rådgiver stopper

Skrevet af admin

09/01/2014

Mest læste i dag

Efter fire år i Venstre, de fleste som særlig rådgiver for Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har Mikael Børsting valgt at søge nye udfordringer uden for Christiansborg, oplyser partiet.

Mikael Børsting starter 1. marts som public affairs direktør i Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau, Geelmuyden Kiese.

Hans afløser er allerede fundet. Det bliver Venstres pressechef, Christian Hüttemeier, der overtager stillingen som særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

Mikael Børsting kom til Venstre som Christiansborg-reporter for Politiken i marts 2010 og har siden været ansat både i Statsministeriet og Venstre som særlig rådgiver for Løkke Rasmussen.

Christian Hüttemeier blev ansat som pressechef i Venstre i november 2011. Han kom fra et job som politisk reporter på Morgenavisen Jyllands-Posten.

- Nu får jeg en ny funktion, hvor jeg skal fortsætte arbejdet med at bringe Venstre tilbage til magten og nu i endnu tættere samarbejde med Lars Løkke Rasmussen. Det glæder jeg mig meget til, siger Christian Hüttemeier i en pressemeddelelse.

Venstres formand ser frem til samarbejdet.

- Jeg kender Christian Hüttemeier som en stærk og dygtig pressechef. Han kender Venstre, han kender Christiansborg, og han ved, hvor jeg og Venstre vil hen med Danmark. Jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere sammen med ham, siger Lars Løkke Rasmussen.

Christian Hüttemeier er allerede tiltrådt sin nye stilling og vil samtidig fungere som pressechef, indtil en ny er ansat.

/ritzau/