Venstres angrebsplan på politiske modstandere er lækket

På trods af at Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen har slået fast, at Venstre "ikke vil konkurrere om, hvem der kan tegne det sorteste billede af modstanderne", har V-toppen i al hemmelighed lavet en hel mappe med forslag til "angreb på andre partier".

Det skriver TV2.

Her er vejledning til "det bedste angreb på Socialdemokraterne", tre gode "angreb på SF" og en opfordring til at gentage budskabet om, at Enhedslisten ønsker en "revolution, der vil omstyrte samfundet".

TV 2 er kommet i besiddelse af partiets fortrolige "debatmappe" til det kommende Folketingsvalg, som blev udleveret til 300 medlemmer og V-kandidater på et kandidatmøde i weekenden.

Ifølge V-toppen skal angrebsmanualen "være med under armen til debatmøder, bruges derhjemme til forberedelse af arrangementer eller som inspiration til at skrive en tale, et indlæg til en avis eller en statusopdatering på de sociale medier".

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen har ellers flere gange sagt, at Venstre i den kommende valgkamp vil koncentrere sig om egne budskaber og ikke modstandernes.

Samtidig har Løkke kritiseret statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) for at bruge for meget tid på at angribe Venstres politik i stedet for at fortælle om sin egen.

- Jeg vil ikke nedgøre regeringens resultater, men fremlægge vores bud på den politik, Danmark har brug for i de kommende år. Jeg vil ikke pege fingre ad politiske modstandere for at have skabt problemerne, men i stedet komme med forslag til, hvordan de skal løses, sagde Løkke eksempelvis fra Folketingets talerstol i juni.

Men på side efter side skæres det i Venstres angrebsmanual ud i pap, hvordan regeringen skal omtales "løftebrudsregeringen" og at et godt stød mod rød blok er udmeldinger som: "danske forbrugere, bilister, skilsmisseramte – alle må holde for, når regeringen og Enhedslisten skal finde flere penge. Hvad bliver mon det næste?”

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip