Ventetiden er ovre efter 8 lange år: TV 2-favorit tilbage med to markante ændringer

Skrevet af Emil Martesen

21/08/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er ventetiden ovre.

Dagens topnyheder

Efter en pause på næsten et årti, vender den store TV 2-favorit atter tilbage på skærmen.

Og hvis du er blandt dem, der indimellem blænder op for fjernsynet for at se et hav af underholdningsprogrammerne, så er der god grund til at spidse øre.

Den ikoniske TV-quiz 'Jeopardy!' vender nemlig tilbage til de danske skærme.

'Jeopardy!' har haft en lang og vellykket historie på dansk TV. Det startede på TV 2 i 1995 og fortsatte indtil 2005. Efter en kort pause blev det genoplivet på TV3 i 2014 og 2015. Nu er det Kanal 5 og Discovery+ der tager stafetten op og bringer showet tilbage i 2024.

Men denne gang byder showet på et overraskende tvist.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelse fra Discovery+.

Mens 'Jeopardy!' tidligere har haft almindelige danskere som deltagere, vil den kommende sæson byde på kendte ansigter, der vil dyste mod hinanden.

Programmet, der har en lang historie med at teste deltagernes paratviden i kategorier som historie, videnskab, litteratur, popkultur og meget mere, vil nu slå dørene op for kendte ansigter.

Kristian Rosasco, Programdirektør, Warner Bros. Discovery Danmark, lægger heller ikke skjul på, at de er glade for at bringe verden største og mest kendte quiz tilbage til de danske skærme:

"Hos Kanal 5 og discovery+ er vi stolte over at bringe verdens største og mest kendte quiz tilbage til de danske skærme. Jeopardy! er den perfekte kombination af humor, leg og paratviden, og vi glæder os til, at vores seere kan gætte med, når en række velkendte ansigter skal dyste om at stille de rigtige spørgsmål".

I denne udgave kan seerne se frem til at være i selskab med kendte, sjove og kloge danskere der er ude af deres komfort-zone og kommer på glatis når de skal kæmpe i underholdende kategorier, der handler om vores allesammens liv, historie og hverdag.