Venus Williams møder Wozniacki: Hårdt arbejde i vente

30/03/2015 02:38

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hvis Caroline Wozniacki vil nå frem til kvartfinalen ved WTA-turneringen i Miami, så skal danskeren forbi en udfordring, hun aldrig tidligere har klaret i tenniskarrieren.

Det er nemlig Venus Williams, som venter i mandagens 1/8-finale i Miami, og i de seks foregående indbyrdes opgør er det endt med lutter amerikanske sejre.

- Vi spillede en virkelig jævnbyrdig kamp tidligere i år i Auckland. Jeg kan ikke kan huske sætcifrene i det sidste sæt, men det var meget hårdt.

- Jeg var så glad for at vinde den kamp, og jeg vil forsøge at lære fra den oplevelse, siger Venus Williams til wtatennis.com.

Wozniacki tvang for første gang Venus Williams ud i tre sæt ved WTA-turneringen i Auckland i januar. Wozniacki endte med at tabe 6-2, 3-6, 3-6 i finalen.

I alle de øvrige indbyrdes opgør har Venus Williams vundet i to sæt over Wozniacki.

- Jeg ville elske at vinde kampen i to sæt igen, men det vil kræve hårdt arbejde, siger Venus Williams.

I en eventuel finale kan enten Venus Williams eller Wozniacki ende med at møde verdensetteren Serena Williams.

Storesøster Venus Williams håber på at nå finalen, og hun tror mere på det efter weekendens sejr på 6-4, 7-6 over australske Samantha Stosur.

- Det er stadig tidligt i turneringen, og vi skal begge gøre arbejdet færdigt for at nå finalen. Men jeg vil elske at nå i endnu en ren Williams-finale, siger 34-årige Venus Williams.

Wozniacki er fjerdeseedet i Miami, mens Venus Williams er 16.-seedet.

/ritzau/