Venus Williams møder Wozniacki: Hårdt arbejde i vente

Hvis Caroline Wozniacki vil nå frem til kvartfinalen ved WTA-turneringen i Miami, så skal danskeren forbi en udfordring, hun aldrig tidligere har klaret i tenniskarrieren.

Det er nemlig Venus Williams, som venter i mandagens 1/8-finale i Miami, og i de seks foregående indbyrdes opgør er det endt med lutter amerikanske sejre.

- Vi spillede en virkelig jævnbyrdig kamp tidligere i år i Auckland. Jeg kan ikke kan huske sætcifrene i det sidste sæt, men det var meget hårdt.

- Jeg var så glad for at vinde den kamp, og jeg vil forsøge at lære fra den oplevelse, siger Venus Williams til wtatennis.com.

Wozniacki tvang for første gang Venus Williams ud i tre sæt ved WTA-turneringen i Auckland i januar. Wozniacki endte med at tabe 6-2, 3-6, 3-6 i finalen.

I alle de øvrige indbyrdes opgør har Venus Williams vundet i to sæt over Wozniacki.

- Jeg ville elske at vinde kampen i to sæt igen, men det vil kræve hårdt arbejde, siger Venus Williams.

I en eventuel finale kan enten Venus Williams eller Wozniacki ende med at møde verdensetteren Serena Williams.

Storesøster Venus Williams håber på at nå finalen, og hun tror mere på det efter weekendens sejr på 6-4, 7-6 over australske Samantha Stosur.

- Det er stadig tidligt i turneringen, og vi skal begge gøre arbejdet færdigt for at nå finalen. Men jeg vil elske at nå i endnu en ren Williams-finale, siger 34-årige Venus Williams.

Wozniacki er fjerdeseedet i Miami, mens Venus Williams er 16.-seedet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip