“Verden går under på fredag”

For første gang siden 1999 vil der på fredag mellem klokken 9.40 og 11.58 være en omfattende solformørkelse, hvor op mod 83 procent af solens stråler bliver blokeret af månen.

Aftenen inden vil jorden og månen være så tæt på hinanden som muligt, og samtidig er det jævndøgn.

Disse tre naturfænomener får nu en række præster til at varsle jordens undergang. Det skriver The Independent

Det er blandt andet medstifteren af det kristne website Root Source, Bob O’Dell, som ser tegn i sol og måned på, at armageddon er nært forestående. Han begrunder det blandt andet med, at solformørkelsen vil være total over Nordpolen og derfor ikke er rettet mod et bestemt folk på jorden.

Læs også: Ventet solformørkelse bliver endnu vildere: Sjældent fænomen rammer samtidig

- Nordpolen kan ikke rigtig kaldes nogen specifikke mennesker eller nationers territorium. Derfor er det sansynligvis et tegn fra Gud til hele verden, siger han til WND.

Eftersom solformørkelsen primært rammer Nordeuropa, er budskabet formentlig primært rettet mod folk her, mener en præst, der også er blevet interviewet til WND.

- I jødisk tradition er en fuldstændig solformørkelse en advarsel til de vantro og et tegn på en dom over nationer. Når vi ser på, hvor formørkelsen vil være, er det i nordeuropæiske lande såsom England og Sverige, hvor vi har set Islam og antisemitisme i fremmarch. Europæere bør særligt tage sig i agt, siger han.

Om solformørkelsen vitterligt er et tegn på, at vi lever i de sidste dage, finder vi først ud af på fredag.

 

Dagens Gossip