Verdens bedst betalte bokser: Jeg stopper om et år

Den amerikanske boksestjerne Floyd Mayweather Jr. har sat en slutdato på karrieren, som han indstiller i 2015.

Den ubesejrede amerikaner, der er indehaver af fire VM-bælter, skal i weekenden møde Marcos Rene Maidana fra Argentina i Las Vegas. Når den kamp er overstået, så går Mayweather blot i ringen to gange mere.

- Jeg har kun to kampe tilbage efter denne her, siger den 37-årige boksestjerne ifølge Sky Sports.

- Lige nu er al min fokus på Maidana, og jeg kan ikke fokusere på de to næste kampe.

- Jeg kan ikke fortælle, hvem mine modstandere bliver, men det bliver to spændende kampe. Den næste bliver til maj og så til september. Om et år bokser jeg min sidste kamp, fastslår Floyd Mayweather, der bagefter satser på at gøre sig som promotor.

- Efter kampene vil jeg bygge Mayweather Promotions op. Jeg har været i denne her sport hele mit liv, og jeg forstår hele forretningen, siger han.

Amerikanerens rekordliste lyder på 46 sejre i lige så mange kampe. De 26 er vundet på knockout.

Weltervægteren har vundet 10 VM-titler i flere forskellige vægtklasser i bokseverdenen, hvor han regnes for den bedste betalte af alle.

Det amerikanske pengemagasin Forbes mener at vide, at Floyd Mayweather har tjent næsten 400 millioner dollar svarende til 2,3 milliarder kroner i løbet af karrieren. Sidste år var han ifølge Forbes den højest betalte atlet i verden med en indtjening på 105 millioner dollar (600 millioner kroner).

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip