Verdens mest perfekte kvinde er blevet single

Verdens mest perfekte ansigt og krop sidder på undertøjsmodellen Kelly Brook, og nu har alverdens savlende fyre mulighed for at få del af godterne selv.

Den 34-årige undertøjsmodel er nemlig blevet single efter at have brudt forlovelsen for anden gang med tv-personligheden, den tidligere marinesoldat David McIntosh. Det fortæller den nyslåede singlepige til avisen The Sun.

- Jeg er meget glad. Jeg er en glad singlepige, der bor i en fantastisk by og arbejder med de mest fantastiske folk, lyder det fra bikinibaben.

Brook gik fra sit 28-årige muskelbundt i september, men blev kort tid efter genforenet. Nu har de to så altså to måneder senere endnu en gang foreløbigt gjort bruddet endegyldigt.

- Måske er det ikke meningen, at jeg skal finde kærligheden lige nu. Så fra nu af vil jeg bare fokusere på mig selv - der er andre og mere vigtige ting i verden, siger Brook til avisen.

Kelly Brook brød igennem med sin modelkarriere som 16-årig og er blevet hyldet for sin velformede krop. Faktisk har forskere ved the University of Texas vurderet, at hun har verdens mest perfekte krop i forhold til idealmålene.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip