Verdens nu ældste kvinde kræver et besøg af Obama på sin næste fødselsdag

Gertrude Weaver er med sine 116 år netop blevet udnævnt til verdens ældste kvinde, eftersom verdens indtil for nyligt ældste kvinde døde i mandags.

Læs også: 101-årig dør kort efter, hun møder sit tipoldebarn

Guiness rekordbøger har endnu ikke givet Gertrude den officielle titel, men hun er ikke i tvivl og har derfor et helt særligt ønske til hendes næste fødselsdag den 4. juli:

- Hun vil virkelig gerne møde præsidenten. Hun har stemt på ham to gange og det er hendes livslange drøm, siger centerchefen for det plejehjem, Gertrude Weaver opholder sig på til abcnews.go.com.

Hvilken mand med et hjerte ville takke nej til at opfylde en aldrende kvindes højeste ønske om at drikke kaffe og spise lidt kage sammen?

Læs også: Alderdom og demens havde gjort ham fuldstændig fraværrende, men en simpel ide ændrede alt

Vi får se, men ud over at Obama er en travl mand, så kan datoen for kvindens fødselsdag gå hen og blive en hæmsko for invitationen:

Hun fejrer fødselsdag den 4. Juli, der er en af amerikanernes helligste helligdage uafhængighedsdag eller deres svar på Grundlovsdag.
 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip