Verdens tykkeste kvinde vil giftes: Jeg vil selv gå op ad kirkegulvet

De fleste kvinder vil gerne smide et par kilo i forfængelighedens tegn, inden de skal vise sig i brudekjolen på den store dag. Men for Charity Pierce fra USA er det ikke et spørgsmål om at se godt ud men om at overleve.

38-årige Charity Pierce, som formentlig er verdens tykkeste kvinde med sine 356 kilo, er fast besluttet på at gå op ad kirkegulvet for at gifte sig med sin unge elsker, 22-årige Tony Saur, som vejer det halve af hende. Den tunge kvinde, som har været "bundet" til sit hjem siden 2001, drømmer også om at kunne danse sin første dans med Tony. Det skriver det amerikanske nyhedsmedie Metro.

LÆS OGSÅ: Fedme ødelagde hans første gang - nu har han tabt halvdelen af sin kropsvægt

- Jeg er sikker på, at jeg ikke skal giftes derhjemme - jeg vil være i stand til at gå op ad kirkegulvet. Vi elsker begge countrymusik, så jeg planlægger at bære en brudekjole, cowboystøvler og cowgirl-hat, og Tony vil være i jeans og cowboystøvler, siger Charity, der bor i Cedar Rapids, Iowa, til Metro.

Men for at den drøm kan gå i opfyldelse skal Charity tabe 120 kilo før brylluppet, så hun kan få en livsreddende gastrisk bypass-operation. Lægerne har fortalt Charity, at hun snart vil dø, hvis hun ikke taber sig voldsomt.

Charity er allerede i gang med at skære ned på kalorierne - i stedet for 10.000 kalorier om dagen er hun nede på 1200 kalorier.

- Mit drømmemål er at veje 89 kilo og at blive gift med Tony. Jeg vil ikke have meget, jeg vil bare have et liv, siger Charity til Metro.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Inden Charity startede på sin diæt i februar spise hun på en dag: morgenmadsprodukter, to pizzaer, to store sandwich, fem donuts, to store portioner lasagne, en Kit-Kat bar, en stor skål popcorn og tærter.

Med Tonys hjælp lyder Charitys daglige kost i stedet på: tre bæger yoghurt, en banan med peanutbutter, blandede grøntsager, grillet kylling, grøntsagspizza og kiks med hummus. 

Se videoen med Charity Pierce:

 

Dagens Gossip