Verdens vildeste blind date filmatiseres: "Vi besøgte otte lande på 21 dage"

Manuskriptforfattere fra blandt andet Bridget Jones-filmene skal bringe amerikanske Clara Bensen og Jeff Wilsons mærkværdige kærlighedshistorie til live på det store lærred. Det skriver variety.com.

De to mødte hinanden på dating-sitet OKCupid. Hun blev tiltrukket af hans spøjse profilbillede, hvor han var iført mexicansk butterfly og hat. Dog var de to et umage par: Hun en forsigtig og indelukket forfatter, han en udadvendt og eventyrlysten professor.

Læs også: Første date: Lækker pige tager “tykke-dragt” på for at afsløre overfladiske fyre

Det var ham, der overtalte hende til at tage med på det usædvanlige eventyr. Han plejer nemlig at rejse ved at bestille flybilletter til en lufthavn, og billetter hjem fra en helt anden lufthavn. Rejsen mellem de to steder var aldrig planlagt.

- Jeff og jeg rejste til otte lande på 21 dage uden at skifte tøj. Det slog at mødes til en kop kaffe, skriver Clara Bensen i en klumme om eventyret på salon.com.

De tog blandt andet til Tyrkiet, Balkan, Kroatien, Edinburgh i Skotland og London. Forinden havde de skrevet sammen i tre måneder.

Læs også: 15 tegn på at du har det helt fint med at være single

Hele tiden var de iført det samme tøj, men det var ikke så uhygiejnisk, som det lyder.

- Sæbe er et ret universelt konept. Hvis jeg var beskidt, tog jeg et bad, hvor end vi nu boede. Hvis min kjole begyndte at lugte lidt jordslået, vaskede jeg det i en håndvask eller vaskemaskine, før jeg gik i seng. Så simpelt var det faktisk, skriver Clara Bensen.

Om romancen endte med et forhold, melder historien endnu ikke noget om.

 

Dagens Gossip